Audities

Voor de start van ieder nieuw theaterseizoen worden er audities gehouden. Deze audities vallen elk jaar 1 à 2 weken vóór de zomervakantie. Je kan je op deze pagina aanmelden voor de audities en vindt je hier informatie over de audities.

De audities zijn alleen voor de band, zang en de volgende acteergroepen:
cast muzikale theatervoorstelling;
cast muzikale kerstproductie;
Theater Academy
Voor de overige groepen is een andere aanmeldingsprocedure, die op de pagina’s van de betreffende groepen uitgelegd staat.

Indien je auditie voor het acteren doet, doe je auditie voor alle groepen. Je kan tijdens de auditie eventueel jouw groepsvoorkeur aangeven.

INSCHRIJVINGEN AUDITIES 2019/2020 BINNENKORT BEKEND

Het laatste nieuws over de audities

Klik hierboven voor de auditie-indeling.

Wat moet je kennen/kunnen voor de audities?

Inschrijven voor de audities

De inschrijving start op 1 juni 2019!

Hoe verloopt een auditie?

Opgeven voor een auditie kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen en aan te geven of je voor zang, band of spel auditie wilt doen. Een combinatie is mogelijk voor bij een auditie, maar je kan na de auditie maar bij één groep worden geselecteerd.
Enkele weken voor de audities sturen wij via jouw Bonhoeffer email het auditieschema en wat je moet kennen/kunnen voor de audities. Deze info komt overigens ook op deze pagina te staan.

Voorbereiden: Ongeveer twee weken voor de audities staat op deze pagina:…

Wat moet je kennen/kunnen?

…wat je moet voorbereiden voor de audities.
Voor de band zullen er enkele songs, met bladmuziek, staan die je moet kunnen spelen en we zullen je vragen zelf een klein stukje voor te bereiden.
Voor de zang zullen er enkele songs zijn die je moet instuderen.
Voor de spelaudities zal er een mono- en dialoog op de site komen te staan, die je naderhand uit je hoofd moet kennen en deze in te studeren.​

Op de dag zelf: Ongeveer een week voor de audities komt op deze pagina een indeling te staan van de audities, die we je ook toesturen via de mail. JE DOET ALTIJD AUDITIE IN GROEPEN!

Omdat wij weinig tijd hebben, moeten wij snel en efficiënt werken. Er worden enkele oefeningen gedaan en wij letten op je spel, zang of muzikale kwaliteiten en je motivatie. We kijken naar hoe je onze aanwijzigingen tot je neemt en hiermee omgaat, dit geeft ons een idee hoe we je nieuwe vaardigheden kunnen aanleren. Er worden aantekeningen gemaakt en na afloop van alle audities gaat de jury (bestaande uit het Artistiek Team en de docenten van verschillende lesgroepen) samen overleggen om te bepalen wie we gaan aannemen. Je hoort dan zo snel mogelijk of je bent aangenomen op deze website!

“Als je auditeert: wees jezelf en probeer zoveel mogelijk plezier te halen uit je auditie! Vergelijk jezelf nooit met de anderen, dat werkt remmend op je prestaties.”

Wat moet je kennen/kunnen? (audities 2019/2020)

Spel

ZORG DAT JE DE TEKSTEN UIT JE HOOFD KENT!
Je bereidt een monoloog (vrouw of man) en de polyloog voor. Van de polyloog ken je alle rollen uit je hoofd.

  • De monologen en polyloog komen twee weken voor de audities hier te staan.

Band & Zang

Auditie songs:

  • De auditie songs komen twee weken voor de audities hier te staan.

 

Scroll Up