Cast muzikale theatervoorstellingen

De cast van de muzikale theatervoorstellingen repeteren op donderdagmiddagen en later in het jaar ook op vrijdagmiddagen, daarnaast worden er ook enkele repetities in het jaar op vrije dagen (als zondagen of studiedagen van de docenten) repetities ingepland.

Sinds 2009 wordt er elk jaar, rond half april, een theatervoorstelling gespeeld. Bij deze theatervoorstellingen komt veel kijken en er zijn veel mensen die zich inzetten hiervoor. O.a. een scriptschrijversteam, techniek crew, acteursgroep, band, zanggroep, decorploeg en front- en backstage crew komt helpen. Deze groepen bestaan uit (oud)leerlingen, docenten en ouders. Lees meer op de pagina’s van de voorstellingen zelf.

De repetities van de cast zijn van 15.15 uur tot 18.00 uur op donderdagen en later in het jaar ook op vrijdagen. Daarnaast worden ook dagrepetities ingepland op enkele vrije dagen in het jaar (studiedagen van de docenten of zondagen).

 

Opgeven?

Om deel te nemen aan de muzikale theatervoorstellingen, moet je eerst auditie hebben gedaan. Voor meer info over de audities, check de auditie-pagina.

Kosteloos

Meedoen/meehelpen bij Theater Bonhoeffer is geheel KOSTELOOS (met uitzondering van de Theatersport-lesgroep)!

Klik in het menu bij “Voorstellingen”.