Theatre Specials

Je publiek raken, ontroeren of aan het denken zetten. In de nieuwe lesgroep ‘Theater Specials’ leer je acteren en interdisciplinair werken in de theaterwereld. Zo ontwikkel je je tot een creatieve en ondernemende acteur of kleinkunstenaar die interdisciplinair kan werken.

In schooljaar 2018/2019 zal de nieuwe lesgroep ‘Theatre Specials’ worden opgestart. In Theatre Specials werken de leerlingen met een ervaren theaterdocent toe naar een eindpresentatie. De Theatre Special is ieder jaar een ander soort masterclass. Theater Bonhoeffer kiest namelijk een theatervorm uit en zoekt daarbij een professionele theaterdocent. O.a. de theatervormen bewegingstheater, cabaret, combitheater, improvisatietheater, locatietheater, performance art, straattheater, toneel, mime en absurd toneel kunnen voorbij komen.
Theatre Specials leert jou meer dan alleen toneelspelen, er zullen namelijk meer disciplines van theater voorbij komen. Een grote kans om veel te leren in de professionele theaterwereld!

Het laatste nieuws over Theatre Specials

Theatre Special 2018/2019

Dit jaar zal Sem Jonkers, afstuderend theaterdocent op de AHK, een masterclass geven aan selectieve groep leerlingen. Sem zal op een professionele wijze een serie lessen geven, waarin je een andere vorm van theater leert en op een hoger niveau komt.
Leerlingen van de Theater Special 2018/2019 mogen tevens figureren in de theaterproductie in maart 2019.

Theater Special 2018/2019 wordt wekelijks gegeven op donderdagmiddag van 15.15 uur tot 17.45 uur, in de periode september t/m november 2018. De eindpresentatie zal plaats vinden in de eerste week van december 2018. De deelnemers komen begin februari met de cast van de theaterproductie 2019 repeteren.

Deelnemers:

Michelle van de Glind
Noor van der Hoek
Marjolein Avis
Susan van Amsterdam
Eva van der Heide

Annika Burgmeijer
Lisa van den Berg
Charlie Seignette
Rachella Brand
Marte Bouma
Barbara van Noord

Scroll Up