Audities

Voor de start van ieder nieuw theaterseizoen worden er audities gehouden. Deze audities vallen elk jaar 1 à 2 weken vóór de zomervakantie. Je vindt op deze pagina meer informatie over de audities.

Je doet auditie voor de band, zang en/of acteren.

Als je auditie doet, kun je naar aanleiding van je auditie ingedeeld worden in één van de volgende groepen:

Informatie over de andere groepen? Klik op de volgende linkjes: 

Wil je oefenen en tips voor je auditie? 

Dan is de auditie-training iets voor jou! Hier leer je hoe je het best je auditie kunt aanpakken, om zo de jury bij je auditie weg te blazen. Als je je hebt opgegeven voor auditeren dan krijg je een e-mail met alle informatie

Aanmelden speltraining

Meld je aan voor de auditie speltraining

AUDITIES voor het schooljaar 2024-2025:

Maandag 8 juli 2024: Spel audities
Dinsdag 9 juli 2024: Spel audities
Woensdag 10 juli 2024: Spel audities
Vrijdag 12 juli 2024: Band en zang audities

Klik hier boven voor de uitslag van de audities.

Wat moet je kennen/kunnen?!

Ongeveer een week voor de audities komt op deze pagina een indeling te staan van de audities. JE DOET ALTIJD AUDITIE IN GROEPEN!

Waar wordt op gelet?

Er worden enkele oefeningen gedaan en wij letten op je spel, zang of muzikale kwaliteiten en je motivatie. We kijken naar hoe je onze aanwijzigingen tot je neemt en hiermee omgaat, dit geeft ons een idee hoe we je nieuwe vaardigheden kunnen aanleren. Er worden aantekeningen gemaakt en na afloop van alle audities gaat de jury  samen overleggen om te bepalen wie we gaan aannemen. De uitslag komt de dag na de laatste auditie op deze website!

“Als je auditeert: wees jezelf en probeer zoveel mogelijk plezier te halen uit je auditie! Vergelijk jezelf nooit met de anderen, dat werkt remmend op je prestaties.”