Theater en bereikbaarheid

Theater

Wij spelen onze jaarlijkse theaterproducties in de aula van het Bonhoeffer College, dat volledig wordt omgebouwd tot een theaterzaal. In deze theaterzaal wordt elk jaar een uniek decor gemaakt, wat bedacht en gemaakt wordt door onze eigen decorploeg. De tribune bevat ongeveer 325 zitplaatsen. Omdat de tribune van houten planken is geven wij het advies een kussentje mee te nemen.

Het Bonhoeffer College heeft een ruim atrium waar u, voor de voorstelling en in de pauze, kunt genieten van koffie, thee en frisdranken uit ons assortiment.

Repetitielokaal ‘KopA’

Theater Bonhoeffer heeft een eigen repetitielokaal van 288m²: de kopruimte ‘KopA’. Het lokaal heeft een grote oppervlakte waardoor er genoeg ruimte is om repeteren. Daarnaast heeft KopA een aantal grote kasten voor de enorme hoeveelheid kostuums en props, die Theater Bonhoeffer beheerd. 
Ook is het mogelijk om een voorstelling in KopA te spelen voor ongeveer 50 man publiek.

Bereikbaarheid

In het gebouw van het Bonhoeffercollege.
Pieter Kieftstraat 20, 1902 RA Castricum

 

Het Bonhoeffercollege ligt op enkele minuten loopafstand van NS trein- en busstation Castricum. Voor actuele informatie over het openbaar vervoer raadpleegt u alstublieft 9292ov.nl.

Naast het Bonhoeffercollege is een kleine parkeerplaats beschikbaar.

Naar de Bonhoeffercollege-website.

Bereikbaarheid OV.

Plan je route via Google Maps.

Naar de contactpagina.

Disclaimer: De hoofdafbeelding op deze pagina is het decor van Brothers in Arts uit 2015. Elk jaar is het decor, en dus ook de theaterzaal inrichting, weer anders. Dit is slechts ter indicatie!