Groep 8? Klik hier!

8e groeper!

Spannend hé, die keuze en overstap naar de middelbare school? Wellicht wil je wat meer weten over Theater Bonhoeffer. Dan ben je hier op de goede plek!

Theater Bonhoeffer wil iedereen een kans geven om zichzelf te kunnen zijn op onze school en zichzelf te kunnen ontwikkelen. Bij onze theaterproducties wordt alles gedaan door leerlingen onder begeleiding van docenten: acteren, in de band spelen, zingen, filmen, script schrijven, websites bouwen, helpen in de theatertechniek en nog veel meer! Alle leerlingen en docenten helpen vrijwillig mee en doen dit naast hun schoolwerk. De leerlingen worden ook begeleid door enthousiaste NOVA-studenten.

Als je bij ons op school komt, kun je je aan het eind van het schooljaar opgeven voor de audities (band, zang en acteren) die begin juli plaatsvinden. Je mag pas auditie doen als je bij ons op school zit (dus als je nu in groep 8 zit helaas nog niet). Je kunt in verschillende groepen terechtkomen nadat je auditie hebt gedaan: Als acteur in de Theater Academy, in de kerstproductie of in onze jaarlijkse muzikale theaterproductie. Als zanger(es) of muzikant kun je in onze band terecht komen. Die speelt in de kerst- en onze jaarlijkse theaterproductie.

Voor de brugklassers die iets met acteren willen doen is er Theatersport.

Neem een kijkje op onze website en hopelijk tot volgend jaar als brugpieper op het Bonhoeffercollege!

Bekijk al onze foto-albums

Bekijk alle filmpjes

Beluister Theater Bonhoeffer op Spotify

Het Bonhoeffercollege

Ga naar de pagina voor groep 8 op de website van het Bonhoeffercollege.