Masterclass Theaterfilm

Masterclass Theaterfilm

Ieder jaar maken leerlingen een mooie filmregistratie van onze voorstellingen, die ook te zien is op onze website en Youtube. Op woensdag 9 februari organiseren we daarom een Masterclass Theaterfilm voor leerlingen, die wordt gegeven door een professional!

John Heidema is cameraman, editor en producer van theater-filmregistraties. Hij filmde bijvoorbeeld voorstellingen van Nick & Simon, Lebbis, het Jazz-orkest van het Concertgebouw, André van Duin, Dolf Jansen, Youp van ’t Hek, Diederik van Vleuten, Marc de Hond en Claudia de Breij, Slagerij van Kampen, Robert Doornbos en Rob Kamphues, Erik van Muiswinkel, Sanne Wallis de Vries, Waardenberg en De Jong, Lenette van Dongen, Karin Bloemen, Släpstick etc. etc.

Voor een kleine groep leerlingen geeft hij op woensdag 9 februari een Masterclass Theaterfilm van 15.00 tot 18.00 uur.

Lijkt het je leuk tips en uitleg te krijgen van een professional hoe je het best een theatervoorstelling kunt filmen? Meld je dan snel aan voor deze Masterclass via dit formulier, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Let op: in verband met het beperkte aantal plaatsen hoor je op uiterlijk 1 februari per mail of jouw deelname definitief is.