Vanaf kerstavond A Perfect Christmas Present op website

Vanaf kerstavond A Perfect Christmas Present op website

A Perfect Christmas Present, voor iedereen te zien vanaf kerstavond 24 december!

Geïnspireerd op het beroemde A Christmas Carol van Charles Dickens en bedacht en geschreven door leerlingen en docenten. Over Carolien, een zeer intelligent meisje dat een chip bedenkt om de verschillen tussen mensen te verkleinen. Zij zondert zich af om aan haar project te werken en verliest daardoor vrienden en familie uit het oog. Die chip lijkt een goed idee, maar als ze ontdekt hoe de toekomst er uit zou kunnen zien schrikt ze.

Een voorstelling met een boodschap waarin duidelijk wordt hoe belangrijk en nodig vriendschap, respect en liefde voor de medemens in onze maatschappij daadwerkelijk is.

15 december was een uitermate bijzondere dag. Een voorstelling kunnen geven, uiteraard onder strikte voorwaarden, is iets wat ons allen zeer gelukkig maakt en enorm verbindt. Dankzij een zeer warm ontvangst en werkelijk enorme gastvrijheid van het Apostolisch Genootschap konden de leerlingen en docenten van het Bonhoeffercollege de voorstelling A Perfect Christmas Present spelen in het prachtige gebouw van het Apostolisch Genootschap in Heemskerk.

De professionele techniek werd verzorgd door het team van Marco Rustenburg en de verzorging was in handen van Toos Croese en de mensen van de organisatie. De voorstelling is gefilmd door RTV Heemskerk waardoor er vele mensen kunnen genieten van dit verhaal dat wij met elkaar vertellen en laten horen.

Wij van theater Bonhoeffer kunnen alleen maar dankbaar zijn dat zoveel mensen samen ervoor hebben gezorgd dat deze voorstelling aan het publiek kon en kan worden getoond.

Veel kijkplezier straks en alvast een heel gelukkig Kerstfeest!