Theatersport

Theatersport

Wil je graag acteren?
Wil je graag eens iemand anders spelen?

Hou je van humor, drama en theater maken? 

Dan is theatersport echt iets voor jou!

Wat is theatersport?

Theater Bonhoeffer organiseert elk schooljaar theatersportlessen speciaal voor brugklasleerlingen waarbij je op speelse en enthousiaste wijze de basis van acteren leert.

Je krijgt samen met leeftijdsgenootjes les van een theaterdocent in acteren. Er komt van alles aan bod: scenes maken, fantasie opwekken, verhaalopbouw creëren, improviseren, personages uitwerken, film-acteren, noem maar op. Je sluit af met een kleine presentatie voor ouders en bekenden die uitgenodigd zijn door de leerlingen.

Theatersport is inspirerend, leerzaam én ontzettend leuk om te doen!

Praktische informatie opgeven

Er is beperkt plek, vol=vol. 
De lessen duren 2,5 uur en worden gegeven op een middag (in principe vrijdag) na schooltijd.
* De lessen worden gegeven door Vera Fetisova, zij is actrice en theatermaker.
* kosten: € 5,- per les.

Je committeert je voor de hele cursus. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats als je gedurende de cursus besluit te stoppen.

Wie doen/deden er mee aan Theatersport?

Theatersport

Theater Bonhoeffer organiseert komend schooljaar voor het eerst een cursus theatersport. Speciaal voor de brugklas. Tijdens deze cursus leer je op speelse en enthousiaste wijze de kneepjes van het improvisatietheatervak en leer je optimaal met elkaar samen te werken. We werken tijdens de lessen aan o.a. accepteren, samenwerken, fantasie en verhaalopbouw, typetjes en mimen. Een groot aantal spelvormen uit de theatersport komt tijdens de cursus aan bod. Bekijk voor meer info deze pagina