Theatersport

Theatersport

Lijkt acteren je leuk?
Hou je van afwisseling, humor en typetjes?
Hou je ervan om samen te werken of zou je dat juist beter willen leren?
Hou je ervan jezelf en anderen te verrassen?
Heb je lef of zou je dat juist meer kunnen gebruiken?
Heb je veel of juist weinig fantasie?
Dan is theatersport iets voor jou!

Wat is theatersport?

Theater Bonhoeffer organiseert elk schooljaar een cursus theatersport speciaal voor brugklasleerlingen waarbij je op speelse en enthousiaste wijze de basis van acteren leert.

Je werkt tijdens de lessen, samen met leeftijdsgenootjes en een theaterdocent aan acteren. Samenwerken, fantasie, verhaalopbouw, improvisatie, mime, er kan van alles aan bod komen. Je sluit af met een mini-voorstelling. Theatersport is inspirerend, leerzaam én ontzettend leuk om te doen!

Opgeven?

De groepen zijn inmiddels samengesteld en zitten vol. Theatersport is alleen voor brugklassers van het Bonhoeffercollege in Castricum. 

Wanneer?

Theatersport wordt in de schoolperiodes gegeven op vrijdagmiddag van 15.15 uur tot 18.00 uur.

Groep 1 start op 9 september in Kop B.
Groep 2 start op 18 november in Kop B.

Kosten

Theatersport is de enige lesgroep waar een vergoeding gevraagd word. Externe docenten geven de lessen. Graag €40,00 per tikkie betalen.
Je committeert je voor de hele cursus. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats als je gedurende de cursus besluit te stoppen.

 

 

Theatersport 2021/2022

De lessen zullen plaats vinden op vrijdagmiddag van 15.15 tot 17.45 uur in lokaal Kop B. De kosten zijn 40,00 euro per persoon per periode*, dit bedrag graag contant te voldoen bij aanvang van de eerste les. De cursus bestaat uit zeven lessen incl. een kleine presentatie. We sluiten Theatersport af met een eindpresentatie in lokaal Kop B van het Bonhoeffercollege.

Groep 1
Op 3, 10, 17, 24 september, 1, 8, 15 okt. Eindpresentatie op 5 november om 16.45 uur

Groep 2
Op 5, 12, 19, 26 november, 3, 10, 17 dec.  Datum eindpresentatie volgt.

Inschrijven voor Theatersport

Voor periode 2 in het schooljaar 2022/2023

Wie doen/deden er mee aan Theatersport?

Theatersport

Theater Bonhoeffer organiseert komend schooljaar voor het eerst een cursus theatersport. Speciaal voor de brugklas. Tijdens deze cursus leer je op speelse en enthousiaste wijze de kneepjes van het improvisatietheatervak en leer je optimaal met elkaar samen te werken. We werken tijdens de lessen aan o.a. accepteren, samenwerken, fantasie en verhaalopbouw, typetjes en mimen. Een groot aantal spelvormen uit de theatersport komt tijdens de cursus aan bod. Bekijk voor meer info deze pagina