Theater Bonhoeffer wint 1000 euro!

Theater Bonhoeffer wint 1000 euro!

 

 

Theater Bonhoeffer uit Castricum wint een sponsorcheque van 1.000 euro van Wecycle!

Inwoners van Castricum konden punten scoren voor dit lokale goede doel door afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in te leveren op de gemeentelijke milieustraat.

Wecycle organiseert in Nederland de inzameling en recycling van e-waste. Gemeente Castricum staat in top 25 van deze Wecycle-inzamelactie. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van 1.000 euro voor het gekozen lokale goede doel. Heiloo staat op de 1e plaats. Castricum is als 4e geeindigd. De eindstand van alle gemeenten staat op: wecycle.nl/inleveren

Wecycle heeft in 2017 107 miljoen kilo e-waste ingezameld en gerecycled met een nuttige toepassing van 97 procent. Hierdoor is een uitstoot van 345 miljoen kilo CO2 vermeden.

 
Iedereen is van harte bedankt voor het inleveren van hun kapotte kleine elektrische apparaat of spaarlamp en het geven van punten aan Theater Bonhoeffer! Met deze 1000 euro kan Theater Bonhoeffer professionele energiezuinige LED-theaterlampen aanschaffen voor de volgende voorstellingen.