Voorstellingen Academy en Special drukbezocht!

Voorstellingen Academy en Special drukbezocht!

Wat waren het twee geweldige avonden. De Academies en de Special hadden hun eindvoorstelling na een periode van 6 maanden repeteren.
Billie van der Vorst, Thijs de Ruijg, Puck de Vries, Nienke Neve en Fien Aries, allen studenten van het NOVA in Haarlem hebben de leerlingen lesgegeven en laten groeien in acteren. De voorstellingen werden gezien door een volle zaal ouders, familie en vrienden en waren een groot succes. De aula was omgetoverd tot een theater dankzij de technische ploeg van Theater Bonhoeffer. Een waar theaterfeest!

De Academie A groep heeft onder leiding van Fien en Nienke een prachtig stuk neergezet. Het begint met twee dieven die zijn ingehuurd voor een moord. Al snel wordt duidelijk dat zij de nieuwe burgemeester moeten vermoorden. Maar wie heeft hun ingehuurd… De politie gaat hard op zoek en wij kijken mee. Ik heb hard gelachen om de onhandige dieven en de deftige dochters van de burgemeester. Na afloop zie je Fien en Nienke stralen van trots terwijl ze vertellen over hun leerlingen en de groei die ze gemaakt hebben. Het was een hele leuke en grappige avond en ik heb zeer genoten.

Tess Bethlem