Sponsors

Vul hier je gegevens in als je meer informatie wilt over onze sponsormogelijkheden.

Meer informatie

Door Theater Bonhoeffer wordt al 14 jaar muzikaal theater op het Bonhoeffercollege in Castricum gemaakt. Gedurende één week in het jaar wordt de aula omgetoverd tot een professioneel theater waar ca. 1600 bezoekers de voorstelling bijwonen. Daarnaast zijn er voorstellingen van de groepen Theatersport, Academy, Specials en Kerst. Meer dan 150 leerlingen, docenten en vrijwilligers werken er het gehele jaar aan mee. Voor het bereiken van dit professionele niveau zijn veel middelen nodig voor tribunehuur, theaterlicht, geluidstechniek en decorbouw.

Theater Bonhoeffer zoekt ondernemers die willen sponsoren door middel van een full-colour advertentie in het programmaboekje van onze voorstelling Be Right Back, met een oplage van meer dan 1000 exemplaren. Dat kan al vanaf €69!
Meer dan 100 leerlingen, docenten en vrijwilligers werken aan deze voorstelling die wordt bijgewoond door maar liefst 1400 bezoekers. Met uw steun kunnen we o.a. investeren in een fraai decor, professionele geluidstechniek en theaterverlichting. Onze sponsors krijgen naast een advertentie in het programmaboekje ook nog een logo-vermelding op de voorpagina van onze website en worden ook in de zaal getoond voor aanvang van iedere voorstelling.

Kan ook uw bedrijf ons steunen? Vul dan bijgaand formulier in!