Voorstelling Theatersport periode 1 en info periode 2

Uitnodiging voorstelling Theatersport periode 1:

Beste ouders/verzorgers,

Uw kind heeft afgelopen weken druk geoefend, aan o.a. improvisatie, spel met typetjes, mimen, samenwerken en zijn/haar fantasie de vrije loop te laten gaan, met een leuke groep leerlingen. Zij willen nu laten zien aan ouders, opa’s en oma’s, broertjes/zusjes en vrienden wat zij hebben geleerd.

U bent allen uitgenodigd op de eindvoorstelling op 15 november 2016.
Tijd: 20.00 uur tot 21.00 uur
Waar: KopB van het Bonhoeffercollege
Entree: €2,- per persoon

Like onze Facebookpagina (Theater Bonhoeffer), volg ons op Instagram (@theater_bonhoeffer) en volg ons op www.theaterbonhoeffer.nl voor de laatste nieuwtjes, foto’s en video’s.

Vr. gr. namens Theater Bonhoeffer

Brief info betreffende Theatersport periode 2

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Periode 1 is bijna afgelopen en dat betekent dat Theatersport periode 2 bijna zal beginnen. In deze brief ontvangen jullie belangrijke informatie voor Theatersport periode 2.

De volgende leerlingen zullen deelnemen aan Theatersport periode 2:
Max Vromans               B3
Merle Vermorken       B3
Bloys Muijs                   B3
Eline de Reus                B3
Suze Hunnekens         B7
Emma van Kampen   B7
Jill Leijen                       B9
Victor Ole Heerkens  B9
Nina van Deursen      B2
Isa Seijmonsbergen   B4
Chelsie van Putten    B3
Julia Meijland              B4

De lessen
Theatersport wordt gegeven door een externe theaterdocent op vrijdagmiddag van 15.15 tot 17.45 uur in lokaal KopB. De cursus bestaat uit 7 lessen op de volgende data; 18 en 25 november 2016, 2,9 en 16 december 2016 en 13 en 20 januari 2017.
De kosten zijn 35,00 euro per persoon, dit bedrag graag contant te voldoen bij aanvang van de eerste les. Let op: Je commiteert je voor de hele cursus. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats als je gedurende de cursus besluit te stoppen.

De voorstelling
Door de leerlingen, o.b.v. de theaterdocent, zal een eindvoorstelling gemaakt worden. Deze eindvoorstelling is op vrijdagavond 27 januari 2017 20.00 – 21.00 uur in de aula van het Bonhoeffercollege. Er wordt 2 euro entree per persoon gevraagd voor de voorstelling.

Like onze Facebook pagina (Theater Bonhoeffer) volg ons op Instagram (@theater_bonhoeffer) en houd www.theaterbonhoeffer.nlin de gaten voor het laatste nieuws, foto’s en filmpjes.

Andere berichten