Theatersport

Lijkt acteren je leuk?
Hou je van afwisseling, humor en typetjes?
Hou je ervan om samen te werken of zou je dat juist beter willen leren?
Hou je ervan jezelf en anderen te verrassen?
Heb je lef of zou je dat juist meer kunnen gebruiken?
Heb je veel of juist weinig fantasie?
Dan is theatersport iets voor jou!

Wat is theatersport?

Het Bonhoeffercollege organiseert ook aankomend schooljaar weer een cursus theatersport speciaal voor brugklasleerlingen waarbij je op speelse en enthousiaste wijze de kneepjes van het improvisatietheatervak leert.

Je werkt tijdens de lessen, samen met leeftijdsgenootjes en een theaterdocent, aan acteren, samenwerken, fantasie, verhaalopbouw, typetjes en mimen. Een groot aantal spelvormen komt tijdens de cursus aan bod. Theatersport is inspirerend, leerzaam én ontzettend leuk om te doen!

Opgeven?

Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier hieronder in te vullen. Theatersport is alleen voor brugklassers van het Bonhoeffercollege in Castricum. Zit je nog in groep 8? Geef je dan gerust op voor de Theatersport van volgend jaar!

Wanneer?

Theatersport wordt in de schoolperiodes gegeven op vrijdagmiddag van 15.15 uur tot 18.00 uur.

Kosten

Theatersport is de enige lesgroep waar een vergoeding gevraagd word. Externe docenten geven de lessen. Graag €40,00 per persoon contant te voldoen bij aanvang van de eerste les.
Je committeert je voor de hele cursus. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats als je gedurende de cursus besluit te stoppen.

Theatersport 2021/2022

De lessen zullen plaats vinden op vrijdagmiddag van 15.15 tot 17.45 uur in lokaal Kop B. De kosten zijn 40,00 euro per persoon per periode*, dit bedrag graag contant te voldoen bij aanvang van de eerste les. De cursus bestaat uit zeven lessen incl. een kleine presentatie. We sluiten Theatersport af met een eindpresentatie in lokaal Kop B van het Bonhoeffercollege.

Groep 1
Op 3, 10, 17, 24 september, 1, 8, 15 okt. Eindpresentatie op 15 oktober om 16.45 uur

Groep 2
Op 5, 12, 19, 26 november, 3, 10, 17 dec. Eindpresentatie op 17 december om 16.45 uur

Vanaf januari starten we in P3 en P4 dan weer met vervolglessen waar je je opnieuw voor kunt inschrijven.

 

Inschrijven voor theatersport

In de brugklas

Wie doen/deden er mee aan Theatersport?