Sandra Mous

Sandra werkt mee aan de producties als fotografe en ontwerpster van de posters, programmaboekjes en de flyers. En dat al sinds Theater Bonhoeffer bestaat!

Voor de meeste mensen staat ze bekend als de “mediathecaresse”, maar dat is niet het enige wat Sandra doet. Een theaterproductie moet natuurlijk vastgelegd worden en daar was Sandra voor gevraagd. Als fotografe was ze bij de belangrijke momenten en vereeuwigde die ook. De resultaten waren vaak prachtig en zonder haar waren er veel dingen in onzekerheid gelaten. Posters, flyers, programmaboekjes, alles waar een foto op staat, daar weet je: die is van Sandra. Maar niet alleen de foto’s komen van Sandra. Ze ontwerpt alle posters, flyers en programmaboekjes, die er enorm professioneel uitzien!  Ze is nooit te beroerd om daar wat vrije tijd voor op te geven en daarvoor zijn we haar altijd dankbaar. Onmisbaar voor de producties en we hopen dan ook dat ze ons nog lang niet zal verlaten.

Theater Bonhoeffer: 10 jaar in 1 boek!

Theater Bonhoeffer heeft in 2019 de tiende voorstelling gespeeld. Dat is natuurlijk gevierd. Regisseur Ellen Philips en dirigent Klaas Sabel zijn op verschillende manieren in het zonnetje gezet. Nu zijn de grote successen ook nog eens gebundeld in een fotoboek dat is samengesteld door Sandra Mous. Uren en uren heeft ze hiervoor foto’s geselecteerd, gesorteerd en gebundeld. Uitspraken van acteurs, muzikanten, productiemedewerkers zijn verspreid door het boek te lezen. Ellen was ontroerd toen ze het eerste exemplaar van Sandra ontving. Ellen: “Ik ben Sandra enorm dankbaar. Dit is een geweldig en waardevol document waarin goed te zien is wat dit theater in tien jaar teweeg heeft gebracht.”

Het boek ligt ter inzage in de mediatheek.