Paul Flierman

Rol in Theater Bonhoeffer: Decorbouwer en lid van het productieteam
Meegedaan aan theaterproducties: Circus BonZ, Rock the Boat, Follow Me, Brothers in Arts en A Coded Mind.

Paul Flierman is de vader van Maricke en Koen. Beide kinderen acteerde in de producties. Paul besloot bij Circus BonZ mee te helpen met het opbouwen van het decor en de rekwisieten, zoals “verdrinkingskist”. In zijn vrije tijd kwam hij dagen lang helpen. Hij vormde een team met Jan van Zelst en Niels de Vos. Dankzij dit team is Theater Bonhoeffer uitgegroeid tot een volwassen groep met een professionele uitstraling.
Paul had veel over voor Theater Bonhoeffer. Bij A Coded Mind stond Paul een hele avond lang, tijdens de voorstelling, samen met Jan in het decor om het scherm vast te houden, zodat het niet naar beneden viel. Het projectiescherm, dat machinaal omhoog en omlaag zou moeten gaan, had het op de première avond begeven. Paul en Jan moesten deze avond met de hand het doek draaien.

Nadat Koen in 2015 slaagde en Maricke in 2016 was het helaas tijd om afscheid te nemen van Paul Flierman. Paul besloot zelf te stoppen nu hij geen kinderen meer op Bonhoeffercollege had. Uiteraard hopen wij op veel kleinkinderen die naar Bonhoeffer gaan…

Wij willen, namens heel Theater Bonhoeffer, Paul bedanken.