Niels de Vos

Rol in Theater Bonhoeffer:
Decorteam en ondersteuning productieteam

Meegedaan aan Theaterproducties: Circus BonZ, Rock the Boat, Follow Me, Brothers in Arts, A Coded Mind, #Alex, Waterlooplein 12, Be Right Back
Meegedaan aan Kerstvoorstellingen: All I want for X-Max is TRUTH, Kerstspel

Binnen Theater Bonhoeffer is Niels actief op vele fronten. Naast de vele creatieve (bouw)activiteiten binnen het decorteam begeleidt hij leerlingen bij het opstellen en bewaken van een begroting, geeft hij ondersteuning bij ICT en helpt leerlingen op weg bij technische uitdagingen. Het online-kaartverkoopsysteem is zo tot stand gekomen en er kwam een sluitende AVG-administratie van alle (1000+) deelnemers aan Theater Bonhoeffer sinds 2009, waardoor alle beelden nu nog steeds op deze website te zien zijn.

Verder begeleidt hij de werving van sponsoren en waar mogelijk aanvragen voor subsidies vanuit de zogenaamde derde geldstroom. Daarmee kan Theater Bonhoeffer investeren in de aanschaf van professionele theaterapparatuur waarmee hoge huurkosten kunnen worden vermeden. De inkomsten komen zo ieder jaar steeds meer ten goede aan de (leerling)activiteiten van Theater Bonhoeffer. Inmiddels beschikt Theater Bonhoeffer al over flink wat professionele theaterapparatuur waar menig theater jaloers op zou zijn!

Ellen Philips over Niels de Vos
“Niels de Vos is al jaren lid van het dreamteam decorbouwers samen met Jan van Zelst, Paul Flierman en veel leerlingen en docenten.
Dankzij dit team is Theater Bonhoeffer opgegroeid tot een volwassen groep met een professionele uitstraling.
Circus BonZ, Rock the Boat, Follow Me, Brothers in Arts en A Coded Mind. Een circustent, een boot, een huis een werkende machine, niets was te gek, alles was mogelijk. Mega grote gaasdoeken ophangen, steigers betimmeren, tribunes bouwen, betalen per iDeal, the sky was the limit.
Niels heeft een druk bestaan. Toch vindt hij altijd weer de tijd om als rekwisiteur zijn creativiteit los te laten op de producties van de theatergroep. In zijn boerderij aan de eettafel zijn de mooiste ideeën bedacht.

Niels de Vos