Het Productieteam

Het productieteam dat de productie en alles er omheen leidt bestaat uit (v.l.n.r.) Quiryn Oldenburger, Niels de Vos, Sandra Mous, Sebas van der Poel, Imme Scheffer en Ellen Philips

Ellen Philips is al sinds de oprichting een drijvende kracht achter Theater Bonhoeffer. Onder haar leiding is Theater Bonhoeffer uitgegroeid tot een activiteit waar meer dan 100 leerlingen bij betrokken zijn. Naast de hoofdproductie die jaarlijks voor 1400 bezoekers wordt uitgevoerd zijn er de laatste jaren meer theatergroepen bijgekomen, zoals de jaarlijkse kerstproductie, Theater Academy, Theater Special en Theatersport. Inmiddels beschikt Theater Bonhoeffer over professionele theatertechniek die bij voorstellingen wordt ingezet en wordt het Bonhoeffercollege jaarlijks omgebouwd tot een professioneel theater. Dat vraagt natuurlijk om ondersteuning door een team.

Quiryn Oldenburger is belangrijk voor het productieteam. Hij houdt zich gedurende het jaar bezig met zeer uiteenlopende zaken, in de voorbereiding én tijdens de producties. Planning, kaartverkoop, beheer van de website, ondersteuning van teams tijdens de producties en nog veel meer!

Sebas van der Poel is een duizendpoot en al geruime tijd betrokken bij de organisatie van Theater Bonhoeffer. Mede met zijn technisch inzicht in uiteenlopende disciplines helpt hij de organisatie van Theater Bonhoeffer steeds verder. Zo heeft hij in de Corona-periode een streaming-voorstelling helpen verzorgen, beheert en bouwt hij onze website en regelt de online ticketverkoop. In de voorbereiding gedurende het hele jaar én tijdens de producties is hij verantwoordelijk voor uiteenlopende zaken achter de schermen.

Niels de Vos begeleidt verschillende teams van leerlingen die achter de schermen actief zijn bij Theater Bonhoeffer. Denk daarbij aan de groepen die de website onderhouden, persberichten schrijven, sociale media verzorgen, theaterfotografie doen, decors en rekwisieten maken, decors opbouwen en het Bonhoeffercollege ombouwen tot een professioneel theater, promotieacties doen, de voorstelling filmen of een filmtrailer van de voorstelling maken. Daarnaast begeleidt hij leerlingen bij het opstellen en bewaken van een begroting, de AVG-administratie, geeft hij ondersteuning bij ICT en helpt leerlingen op weg bij technische uitdagingen.