Groepen

De theaterproductie-groepen:

Cast en band Muzikale THEATERproductie. De theaterproductie is elk jaar rond half maart / half april. De band repeteert op dinsdag van 15.15-17.45 uur en speelt ook in de kerstproductie. De acteurs repeteren op donderdag van 15.15-17.45 uur. Om deel te nemen aan deze groepen is het verplicht auditie te doen.

Cast en band Muzikale KERSTproductie in samenwerking met de Heemskerkse en Castricumse organisatie ‘Kerst op het Plein’, het NOVA college en het ROC college. De kerstproductie wordt opgevoerd op het Nielenplein in Heemskerk, het plein voor de Pancratiuskerk in Castricum en op het Bonhoeffercollege in de weken voor de kerstvakantie. De band repeteert op dinsdag van 15.15-17.45 uur en speelt ook in de muzikale theaterproductie. De acteurs repeteren op vrijdag van 15.15-17.45 uur. Om deel te nemen aan deze groepen is het verplicht auditie te doen.

Scriptschrijvers schrijven de auditie-monologen en de scripts elk jaar van de muzikale theaterproductie en de kerstproductie. Om deel te nemen aan het schrijven van de scripts, neem je contact op met Marijke Lute (scenario leidster).

De lesgroepen:

Theater Academy: onder begeleiding van studenten van het NOVA college krijgen jongeren les in theater. Aan het einde van het jaar geven zij een eindvoorstelling. De Theater Academy lessen zijn op donderdagen van 15.15-17.45 uur.

Theatersport is een speciaal project voor de brugklassers op het Bonhoeffercollege. Theatersport is improvisatieles als bijvoorbeeld ‘De Grote Improvisatieshow’.

Bonhoeffertijd. Dit is een project op het Bonhoeffercollege. Er zal elke lesperiode voor de 2e en 3e klas leerlingen Bonhoeffertijd modules worden gegeven. Bonhoeffertijd geeft leerlingen de kans hun talenten te ontwikkelen tijdens lestijden. Leerlingen kiezen een module die zij leuk vinden.
Vanuit Theater Bonhoeffer is/zijn er elk jaar één of meerdere modules.