Op zoek naar Jozef en Maria | kerstproductie 2020

Avatar theaterbonhoeffer | 17 december 2020

Je hebt gehoord van ‘Hollands Got Talent’, je hebt gehoord van ‘Idols’. Maar nu is er ‘Op zoek naar Josef en Maria’! In deze revolutionaire reality show, gaan onze presentatrices, Suus en Saar, op zoek naar de perfecte Josef en Maria. Zij hebben tien kandidaten gevonden, elk met een unieke persoonlijkheid, die hun talenten moeten bewijzen in vier rondes. Maar er is een twist. na elke ronde mag jij, ja jij, kiezen of- en wie er af valt. Wie vind jij de beste keuze!? Kijk het programma en stem mee!

Wie worden ons welbekende koppel? Wie worden Josef en Maria?

Het is aan jou…


Written by theaterbonhoeffer


Comments

This post currently has no responses.

Leave a Reply

  • © Theater Bonhoeffer • Deze website is onderdeel van theaterbonhoeffer.nl
Scroll Up