Groep 8? KLIK HIER!

Hé 8e groeper!

Spannend hé, die keuze en overstap naar de middelbare school? Wellicht wil je wat meer weten over Theater Bonhoeffer. Dan ben je hier op de goede plek!

12390942_1680102008899923_6152791585619821870_n

Theater Bonhoeffer wil iedereen een kans geven om zich te kunnen zijn op onze school en zichzelf te ontwikkelen. Bij onze theaterproducties wordt alles gedaan door leerlingen onder begeleiding van docenten: acteren, in de band spelen, zingen, filmen, script schrijven, websites bouwen, helpen in de theatertechniek en nog veel meer! Alle leerlingen en docenten helpen vrijwillig mee en doen dit naast hun schoolwerk. De leerlingen worden ook begeleid door enthousiaste NOVA-studenten.
Als je bij ons op school komt, kun je je aan het eind van het schooljaar opgeven voor de audities (band, zang en acteren) die eind juni plaatsvinden. Je mag pas auditie doen als je bij ons op school zit (dus als je nu nog in groep 8 zit helaas nog niet). Je kunt in verschillende groepen terechtkomen nadat je auditie hebt gedaan:
Als acteur in de Theater Academy, in de kerstproductie of in onze jaarlijkse muzikale theaterproductie.
Als zanger(es) of muzikant kun je in onze band terecht komen. Die speelt in de kerst- en onze jaarlijkse theaterproductie.
IMG_7197Voor de brugklassers is er Theatersport om hun ook de kans te geven te acteren. Theatersport wordt gegeven door een externe docent waardoor de leerlingen moeten betalen om mee te doen. Dit is anders dan bij de andere groepen waaraan je gratis kunt meedoen.

Neem een kijkje op onze website en hopelijk tot volgend jaar als brugpieper op het Bonhoeffercollege!

Theater Bonhoeffer
theaterproductie@bonhoeffer.nl
www.theaterbonhoeffer.nl