2018 ∞ Hearts and Diamonds, Standaard

Script Hearts and Diamonds

Het script voor de theatervoorstelling 2018, Hearts and Diamonds, is zo goed als af. Woensdag 30 augustus kwam het scriptschrijversteam bij elkaar om de teksten te bespreken die in de zomervakantie zijn geschreven. Zowel regisseur Ellen Philips als dirigent Klaas Sabel en productieleider Kris Aardenburg waren heel enthousiast en lovend over de bijdragen.

Hearts and Diamonds gaat over student TU Delft Ben van Kampen (Willem van Amsterdam) die door zijn docent statistiek (Dave van Dansik) betrokken raakt bij een groep medestudenten die ieder weekend naar Londen afreist om casino’s te bezoeken. Daar spelen ze blackjack. Door middel van een ingewikkeld systeem van seinen en tellen winnen ze tonnen. De verleidingen worden steeds groter net als de hang naar de kick en de wil om te winnen. Dat alles zorgt voor heftige emoties binnen het team en uiteindelijk eist het buitensporige leven ook zijn tol buiten de groep; Ben’s vriendschappen komen op het spel te staan en ook andere relaties liggen onder vuur. Maar de keuze om terug te gaan naar het alledaagse leven wordt steeds moeilijker.

Donderdag 7 september beginnen de repetities. De voorstellingen zijn 13 t/m 16 maart 2018!

Ga naar de pagina 2018 ∞ Hearts and Diamonds voor meer info over deze theaterproductie!

De schrijvers van linksonder met de klok mee: Klaas Sabel, Danique Oppedijk, Birte Tolsma, Danique Scheerman, Susan van Amsterdam, MeikeMooij, Marte Bouma, Jozefien Visser, Willem van Amsterdam, Jurian Webbe, Demi Scheerman, Ellen Philips, Kris Aardenburg en Peter-Paul Rauwerda. Foto is genomen door Marijke Lute. Cato Kraakman en Charlie Seignette ontbreken op de foto.

Geef hier uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s